Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenochod Anonymní
|
Zaslal: so 05. července 2008 23:51 Předmět: Co je s ,,humlákem" ? |
|
|
Prosím nevíte,co je se stránkami Mykologie v Podkrkonoší - http://houby.humlak.cz ? Tedy mě se tam zjevuje jen pár žblebtů v angličtině a pod nimi prázdná bílá obrazovka.Předpokládám,že se nejedná o chybu na mém počítači,ostatní stránky fachčí v pohodě.Tyto stránky byly snad první,ze kterých jsem čerpal informace.Nepřítomnost diskusního fóra mi tehdy nevadila,dodnes spíš jen čtu a moc příspěvků nedodám (proto taky nejsem registrován). |
|
Návrat nahoru |
|
|
novotmil Čestný člen
|
Zaslal: ne 06. července 2008 0:59 |
|
|
Co je se stránkami "Mykologie v Podkrkonoší" můžu říci zcela přesně. Jsou fuč a již asi nikdy nebudou. Můžu to říci zcela přesně, neb jsem jedním z jejich autorů a tvůrců.
Důvodem je to, že druhý z autorů, který především dodával veškeré texty odmítl již na těchto stránkách se mnou dále pokračovat. Již asi rok nebyla provedena aktualizace a nyní jsem byl tímto člověkem donucen provoz tohoto webu ukončit, protože mi vyhrožoval "autorským zákonem". Samozřejmě, že tato celá věc měla širší podtext o kterém se tu nechci rozšiřovat. Ale jsem velmi rád, že s tímto člověkem již nemám vůbec nic společného.
Mě osobně to velice mrzí, protože na tom webu bylo zpracováno přes 650 druhů hub, což je už docela slušný atlas. No a mnoho dalších druhů bylo připraveno. Bohužel již nemám čas a snad ani sílu vytvořit web nový. Na webu "Mykologie v Podkrkonoší" jsem strávil 6 let života a ten čas mi nikdo nevrátí. No, je to další ponaučení o tom, jak si vybírat kamarády a spolupracovníky.
Milan Novotný |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 10. července 2008 9:03 Předmět: Re: Co je s ,,humlákem" ? |
|
|
ne července 06, 2008 12:51 am Lenochod napsal: |
.... dodnes spíš jen čtu a moc příspěvků nedodám (proto taky nejsem registrován). |
No, a kdyby jsi byl registrován, tak ti barva ikonek hlásí co jsi již četl a co nikoli Registrace je zdarma a nezpůsobí žádný příliv nějakých spamů či jiných nevyžádaných e-věcí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenochod Anonymní
|
Zaslal: čt 10. července 2008 10:15 Předmět: Být či nebýt (registrován) ? |
|
|
Chápu a nemám důvod se zvlášť skrývat ale myslím si,že registrace má smysl až při vyšším počtu příspěvků a to zaručit nedovedu.Jinak bych stále obnovoval prošlou registraci.A protože mám zaměstnání v 3-směnném provozu,moje přítomnost na Damyku i moje houbaření je nepravidelné a nejisté.Ještě budu o tom uvažovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 10. července 2008 11:18 Předmět: Re: Být či nebýt (registrován) ? |
|
|
čt července 10, 2008 11:15 am Lenochod napsal: |
Chápu a nemám důvod se zvlášť skrývat ale myslím si,že registrace má smysl až při vyšším počtu příspěvků a to zaručit nedovedu.Jinak bych stále obnovoval prošlou registraci..... |
Nechápu!?!? Žádná registrace nepropadá!!! Odstraňovat mrtvé duše jistě budeme, ale zdá se, že třeba až roční nepřítomnost bude teprve oním důvodem. Výhoda registrace je hlavně v tom, že vidíš co jsi četl a co nikoli, že ti může někdo napsat soukromou správu či email (aniž by se dověděl tvůj email), že se nikdo nemůže za tebe vydávat a podobně ... má to jen pozitiva ... přihlašování se dá automatizovat ... Navíc registrací se nijak neodskrýváš ... vždy budem vědět jen to co budeš chtít (admini budou znát tvou emailovou adresu, ale třeba heslo jim zůstává skryto) ... tj. stejně jako je tomu teď pouze tvou IP adresu Registrace tedy není o tom, jestli se někdo chce či nechce schovávat Na tomto webu má jen positiva |
|
Návrat nahoru |
|
|
|