Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Co je s ,,humlákem" ?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lenochod
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 05. července 2008 23:51
  Předmět: Co je s ,,humlákem" ?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Prosím nevíte,co je se stránkami Mykologie v Podkrkonoší - http://houby.humlak.cz ? Tedy mě se tam zjevuje jen pár žblebtů v angličtině a pod nimi prázdná bílá obrazovka.Předpokládám,že se nejedná o chybu na mém počítači,ostatní stránky fachčí v pohodě.Tyto stránky byly snad první,ze kterých jsem čerpal informace.Nepřítomnost diskusního fóra mi tehdy nevadila,dodnes spíš jen čtu a moc příspěvků nedodám (proto taky nejsem registrován).
novotmil
Čestný člen

PříspěvekZaslal: ne 06. července 2008 0:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Co je se stránkami "Mykologie v Podkrkonoší" můžu říci zcela přesně. Jsou fuč a již asi nikdy nebudou. Můžu to říci zcela přesně, neb jsem jedním z jejich autorů a tvůrců.
Důvodem je to, že druhý z autorů, který především dodával veškeré texty odmítl již na těchto stránkách se mnou dále pokračovat. Již asi rok nebyla provedena aktualizace a nyní jsem byl tímto člověkem donucen provoz tohoto webu ukončit, protože mi vyhrožoval "autorským zákonem". Samozřejmě, že tato celá věc měla širší podtext o kterém se tu nechci rozšiřovat. Ale jsem velmi rád, že s tímto člověkem již nemám vůbec nic společného.
Mě osobně to velice mrzí, protože na tom webu bylo zpracováno přes 650 druhů hub, což je už docela slušný atlas. No a mnoho dalších druhů bylo připraveno. Bohužel již nemám čas a snad ani sílu vytvořit web nový. Na webu "Mykologie v Podkrkonoší" jsem strávil 6 let života a ten čas mi nikdo nevrátí. No, je to další ponaučení o tom, jak si vybírat kamarády a spolupracovníky.
Milan Novotný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 10. července 2008 9:03
  Předmět: Re: Co je s ,,humlákem" ?

ne července 06, 2008 12:51 am Lenochod napsal:
.... dodnes spíš jen čtu a moc příspěvků nedodám (proto taky nejsem registrován).

Smile No, a kdyby jsi byl registrován, tak ti barva ikonek hlásí co jsi již četl a co nikoli Wink Laughing Registrace je zdarma a nezpůsobí žádný příliv nějakých spamů či jiných nevyžádaných e-věcí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lenochod
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 10. července 2008 10:15
  Předmět: Být či nebýt (registrován) ?

Chápu a nemám důvod se zvlášť skrývat ale myslím si,že registrace má smysl až při vyšším počtu příspěvků a to zaručit nedovedu.Jinak bych stále obnovoval prošlou registraci.A protože mám zaměstnání v 3-směnném provozu,moje přítomnost na Damyku i moje houbaření je nepravidelné a nejisté.Ještě budu o tom uvažovat.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 10. července 2008 11:18
  Předmět: Re: Být či nebýt (registrován) ?

čt července 10, 2008 11:15 am Lenochod napsal:
Chápu a nemám důvod se zvlášť skrývat ale myslím si,že registrace má smysl až při vyšším počtu příspěvků a to zaručit nedovedu.Jinak bych stále obnovoval prošlou registraci.....

Nechápu!?!? Žádná registrace nepropadá!!! Odstraňovat mrtvé duše jistě budeme, ale zdá se, že třeba až roční nepřítomnost bude teprve oním důvodem. Výhoda registrace je hlavně v tom, že vidíš co jsi četl a co nikoli, že ti může někdo napsat soukromou správu či email (aniž by se dověděl tvůj email), že se nikdo nemůže za tebe vydávat a podobně ... má to jen pozitiva ... přihlašování se dá automatizovat ... Navíc registrací se nijak neodskrýváš Smile ... vždy budem vědět jen to co budeš chtít (admini budou znát tvou emailovou adresu, ale třeba heslo jim zůstává skryto) ... tj. stejně jako je tomu teď pouze tvou IP adresu Wink Registrace tedy není o tom, jestli se někdo chce či nechce schovávat Smile Na tomto webu má jen positiva Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru