Myslím, že název Polské Mykoryzowe sdružení je víc než jen záruka kvality. Ten název se mi fakt moc líbí. Ta cena není nijak závratná, takže do toho asi půjdu. Můžu se s Vámi příští rok podělit, kolik kontejnerů hub z jednoho pytlíčku vyroste . _________________ frash
můj dojem z aukroakce je dost rozpačitý. Poláci jsou fušeři, stačí se podívat jak zlikvidovali české žampionárny jen díky uřednickým razítkům polské byrokracie.
Podhoubí Vám prodá každý, ale jestli se ujme a Vy opravdu začnete sklízet do 5ti let houby, to vám nezaručí nikdo.
Raději bych šel cestou pana Trávníčka (?) ze švýcarského výzkumu,
který začal v ČR prodávat naočkované stromky a má tady dokonce lanýžovou plantáž- už jde vidět "brylé". Firma se prezentovala pod názvem Mycoforest(?). Jak jsou na tom dnes nevím. Ale fůra jejich předem upravených a dnes zdravých stromků roste v českých lesích narozdíl od těch neupravených(od lesáků), které se většinou neujaly.
Mimo jiné, v posledním (15.3) Receptáři príma nápadů, tady tuto upravu stromků a rostlin začali aplikovat přes jetelové kořeny na povzbuzení růstu pelargonií a muškátů.(asi jiná firma)
Každý strom většinou má svoji mykózu, aby se ta vaše (houbařská za 500kč) ujala, je třeba nejdříve zabít tu nehoubařskou a umožnit podmínky života pro naočkované jedlé houby.
PS: vím o tom kulový, ale sleduju TV a poslouchám jaká je náročnost a problémy při kouzlení kolem toho všeho.
Myslím si, že podle PL návodu je to dost divný a příliš amatérský naivní. Zlodějina za 500kaček- můj subjektivní názor.
Kupte si raději ty semenáčky stromků nebo zajděte na podzim do lesa (na skutečné houby).
Zaslal: čt 09. července 2009 11:55 Předmět: podhoubí z polska
myslím,že se jedná o velmi dobře reklamě zpracovanou obchodní strategii,kdy z Vás vytáhnou pár stovek,což nikdo z kupujících ani nepocítí,ale v tom množství lidí kteří se chytnou na tento nesmysl se firma pěkně napakuje.Tato polská firma jsou pěkní podvodníci,jsou si jisti,že pro pár stovek se s nima nikdo soudit nebude.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory