Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Neoficiální sraz uživatelů DAMyka
Jdi na stránku 1, 2  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frashmaker

PříspěvekZaslal: čt 30. července 2009 11:48
  Předmět: Neoficiální sraz uživatelů DAMyka
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 25. července 2009 14:27 Vlkodlak napsal:
út 21. července 2009 8:44 frashmaker napsal:
Někdy bych dal sraz v Praze u pivka a to bysme pak panečku vykoumali zajímavé věci Surprised)). Zkusím si ze srandy všímat aspoň tech lakovek Smile.

Sraz v Praze u pivka by nebyl marný!

To nebyl, třeba by šlo dělat na nějakém místě v Praze pravidelné srazy lidí z DAMyka třeba jednou za měsíc, za dva se sejít, a pokecat Surprised).

Vlkodlak

PříspěvekZaslal: čt 30. července 2009 13:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Navrhuji první DaMyko sraz u pivka ve čtvrtek 6.8. od 18 h v restauraci
a) Kolkovna na Budějovické (nekuřácká!)
b) Kulový blesk u I.P. Pavlova (min. 5 druhů piva, zahrádka)

Shodou okolností mám ten den narozeniny, mohla by se z toho vyklubat pěkná prasárna! Very Happy

Kdo by přišel, nechť odpoví sem do fóra, abych to zarezervoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frashmaker

PříspěvekZaslal: čt 30. července 2009 14:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ou:( já jsem teď doma v Pardubicích, v Praze pouze od října do června..... Možná bych i přijel, avšak nejsem si jist, kolik lidí by dorazilo, když jsou prázdniny a spousta lidí je různě rozlítaných..... Místa, která navrhuješ však vypadají zajímavě Smile. Každopádně, myšlenka pravidelných DAMyko srazů se mi moc líbí a budu-li v Praze, chci být na nich přítomen Smile... Ale frknul bych to až po prázdninách. V půlce října už nikdo nikde moc nelítá Surprised). Ale když to vyjde teď, třeba bych dorazil Smile.
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 30. července 2009 14:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Chlastat, to by vám šlo Very Happy
Což takhle spojit příjemné s užitečným, udělat si malou (2-3 hodinovou) vycházku do lesa a zachlastat až potom? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 30. července 2009 14:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já na 99% nepřijdu Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Yohaness

PříspěvekZaslal: čt 30. července 2009 16:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mě by se to docela hodilo - Kulový blesk je fajn, mají tam dobré pivko, mám to z práce jednu minutu a dělám do šesti... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: čt 30. července 2009 17:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

čt 30. července 2009 15:40 Sley napsal:
Chlastat, to by vám šlo Very Happy
Což takhle spojit příjemné s užitečným, udělat si malou (2-3 hodinovou) vycházku do lesa a zachlastat až potom? Smile

To jako chodit po lese 18-21? A co radši naopak - nejdřív zachlastat a s pořádnou baterkou pak v noci do lesa? Very Happy

Rozlišil bych ty 2 akce - můžeme za prvé zachlastat a za druhé jindy udělat nějaký výlet do lesa.
frashmaker

PříspěvekZaslal: út 01. září 2009 18:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já bych to s tím lesem nemíchal Smile. Po práci/škole se dá zajít na dvě tři pivka vždycky, ale na nějaký mykovýlet to chce spíš vyhradit si alespon pul víkendového dne, aby to stálo za to. Jelikož domluvit se na nějaký společný les v Praze, tak by se určitě našel někdo, kdo by tam jel hodinu, ať by to bylo kdekoliv. A jít v 19:00 na houby je pozdě i v tech nejdelších dnech. Nicméně usoudili-li bysme po prvním srazu (který bych navrhoval na konec října), že si máme co říct a že se nám třeba chce zavést do setkání nějakou pravidelnost, tak by se mohlo jednou za měsíc chodit do hospody, popř jednou za měsíc by měl dobrovolník za úkol vymyslet, kam by se jelo v okolí Prahy, a klidně i dál, o víkendu na houby Cool
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: čt 03. září 2009 16:15
  Předmět: Takže chlastačka koncem září???
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Question
Joeking

PříspěvekZaslal: čt 03. září 2009 19:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Proč v Praze? Tady v Brně máme taky moc pěkné lokality...a moc pěkné hospody, samozřejmě Very Happy
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: čt 03. září 2009 20:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Protože Praha je střed vesmíru! Ale klidně to může být putovní.
A protože v Brně (Štatlu) pijete Starobrno a Černou horu, brrr tfuj satan!
Very Happy

Po prvním srazu v centru vesmíru, Praze, navrhuji sraz v Prdelsku, který má krásnou okolní přírodu.

P.S.: Poprosil bych adminy, aby zvážili ponechání tohoto příspěvku v původním znění včetně odkazů, neboť se jedná o věcnou argumentaci, proč nedělat srazy v Brně. Twisted Evil
frashmaker

PříspěvekZaslal: po 07. září 2009 15:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Prahu jsem navrhl proto, že je z ní či jejího okolí asi nejvíc uživatelů DAMyka Smile. Samozřejmě chtěl-li by býti účasten i brňák, dal by se sraz udělat třeba u nás v Pardubicích, kde to je skoro na půl cesty pro Brno i Prahu Smile. Ale je zajímavá myšlenka udělat putovní DAMyko srazy Smile. Vždycky by se někdo odkudkoliv zavázal, že vymyslí program - trasu výletu, a mohl by tím pádem i člověk z Plzně poznat krásy houbaření na Jižní Moravě Smile. Jinak první pivomykosraz bych viděl až na říjen, druhou půlku Smile. Září je ještě mimo co se týče studentů VŠ Smile.
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: po 07. září 2009 16:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Putovní sraz má přesně tyto výhody, poznávat lidi a nové lokality. Jsem určitě pro, podobné věci fungovaly i v jiných zájmových skupinách.

Ujal bych se prvního srazu v Praze, který bude spíše o tom pivku a povídání, co dál, než o exkurzi někam.
Joeking

PříspěvekZaslal: po 07. září 2009 17:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ja teda uznavam ze Starobahno je docela humus, ale to co se točí v Prahee, to se nedá s Černou Horou ani srovnávat Cool. No, ale vzhledem k tomu ze jsem uz v Brne jednu myko akci pořádal, tak to klidně nechám na Vlkodlakovi a Praze Smile
borovec

PříspěvekZaslal: čt 10. září 2009 19:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mě asi manžel nepustí a se mnou nemůže jet,to by asi zhebnul.Zatím nevím.Ale ocenila jsem váš nápad.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru