Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
frashmaker
|
Zaslal: čt 30. července 2009 11:48 Předmět: Neoficiální sraz uživatelů DAMyka |
|
|
so 25. července 2009 14:27 Vlkodlak napsal: |
út 21. července 2009 8:44 frashmaker napsal: |
Někdy bych dal sraz v Praze u pivka a to bysme pak panečku vykoumali zajímavé věci )). Zkusím si ze srandy všímat aspoň tech lakovek . |
Sraz v Praze u pivka by nebyl marný! |
To nebyl, třeba by šlo dělat na nějakém místě v Praze pravidelné srazy lidí z DAMyka třeba jednou za měsíc, za dva se sejít, a pokecat ). _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
Založen: 15. 03. 2007 Příspěvky: 1886 Bydliště: Praha, Böhmen
|
Zaslal: čt 30. července 2009 13:40 |
|
|
Navrhuji první DaMyko sraz u pivka ve čtvrtek 6.8. od 18 h v restauraci
a) Kolkovna na Budějovické (nekuřácká!)
b) Kulový blesk u I.P. Pavlova (min. 5 druhů piva, zahrádka)
Shodou okolností mám ten den narozeniny, mohla by se z toho vyklubat pěkná prasárna!
Kdo by přišel, nechť odpoví sem do fóra, abych to zarezervoval. |
|
Návrat nahoru |
|
|
frashmaker
|
Zaslal: čt 30. července 2009 14:30 |
|
|
Ou:( já jsem teď doma v Pardubicích, v Praze pouze od října do června..... Možná bych i přijel, avšak nejsem si jist, kolik lidí by dorazilo, když jsou prázdniny a spousta lidí je různě rozlítaných..... Místa, která navrhuješ však vypadají zajímavě . Každopádně, myšlenka pravidelných DAMyko srazů se mi moc líbí a budu-li v Praze, chci být na nich přítomen ... Ale frknul bych to až po prázdninách. V půlce října už nikdo nikde moc nelítá ). Ale když to vyjde teď, třeba bych dorazil . _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sley Čestný člen
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: čt 30. července 2009 14:40 |
|
|
Chlastat, to by vám šlo
Což takhle spojit příjemné s užitečným, udělat si malou (2-3 hodinovou) vycházku do lesa a zachlastat až potom? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 30. července 2009 14:51 |
|
|
Já na 99% nepřijdu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Yohaness
|
Zaslal: čt 30. července 2009 16:55 |
|
|
Mě by se to docela hodilo - Kulový blesk je fajn, mají tam dobré pivko, mám to z práce jednu minutu a dělám do šesti... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
|
Zaslal: čt 30. července 2009 17:22 |
|
|
čt 30. července 2009 15:40 Sley napsal: |
Chlastat, to by vám šlo
Což takhle spojit příjemné s užitečným, udělat si malou (2-3 hodinovou) vycházku do lesa a zachlastat až potom? |
To jako chodit po lese 18-21? A co radši naopak - nejdřív zachlastat a s pořádnou baterkou pak v noci do lesa?
Rozlišil bych ty 2 akce - můžeme za prvé zachlastat a za druhé jindy udělat nějaký výlet do lesa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
frashmaker
|
Zaslal: út 01. září 2009 18:20 |
|
|
Já bych to s tím lesem nemíchal . Po práci/škole se dá zajít na dvě tři pivka vždycky, ale na nějaký mykovýlet to chce spíš vyhradit si alespon pul víkendového dne, aby to stálo za to. Jelikož domluvit se na nějaký společný les v Praze, tak by se určitě našel někdo, kdo by tam jel hodinu, ať by to bylo kdekoliv. A jít v 19:00 na houby je pozdě i v tech nejdelších dnech. Nicméně usoudili-li bysme po prvním srazu (který bych navrhoval na konec října), že si máme co říct a že se nám třeba chce zavést do setkání nějakou pravidelnost, tak by se mohlo jednou za měsíc chodit do hospody, popř jednou za měsíc by měl dobrovolník za úkol vymyslet, kam by se jelo v okolí Prahy, a klidně i dál, o víkendu na houby _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
|
Zaslal: čt 03. září 2009 16:15 Předmět: Takže chlastačka koncem září??? |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Joeking
|
Zaslal: čt 03. září 2009 19:31 |
|
|
Proč v Praze? Tady v Brně máme taky moc pěkné lokality...a moc pěkné hospody, samozřejmě |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
|
Zaslal: čt 03. září 2009 20:06 |
|
|
Protože Praha je střed vesmíru! Ale klidně to může být putovní.
A protože v Brně (Štatlu) pijete Starobrno a Černou horu, brrr tfuj satan!
Po prvním srazu v centru vesmíru, Praze, navrhuji sraz v Prdelsku, který má krásnou okolní přírodu.
P.S.: Poprosil bych adminy, aby zvážili ponechání tohoto příspěvku v původním znění včetně odkazů, neboť se jedná o věcnou argumentaci, proč nedělat srazy v Brně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
frashmaker
|
Zaslal: po 07. září 2009 15:42 |
|
|
Prahu jsem navrhl proto, že je z ní či jejího okolí asi nejvíc uživatelů DAMyka . Samozřejmě chtěl-li by býti účasten i brňák, dal by se sraz udělat třeba u nás v Pardubicích, kde to je skoro na půl cesty pro Brno i Prahu . Ale je zajímavá myšlenka udělat putovní DAMyko srazy . Vždycky by se někdo odkudkoliv zavázal, že vymyslí program - trasu výletu, a mohl by tím pádem i člověk z Plzně poznat krásy houbaření na Jižní Moravě . Jinak první pivomykosraz bych viděl až na říjen, druhou půlku . Září je ještě mimo co se týče studentů VŠ . _________________ frash |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlkodlak
|
Zaslal: po 07. září 2009 16:02 |
|
|
Putovní sraz má přesně tyto výhody, poznávat lidi a nové lokality. Jsem určitě pro, podobné věci fungovaly i v jiných zájmových skupinách.
Ujal bych se prvního srazu v Praze, který bude spíše o tom pivku a povídání, co dál, než o exkurzi někam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joeking
|
Zaslal: po 07. září 2009 17:12 |
|
|
Ja teda uznavam ze Starobahno je docela humus, ale to co se točí v Prahee, to se nedá s Černou Horou ani srovnávat . No, ale vzhledem k tomu ze jsem uz v Brne jednu myko akci pořádal, tak to klidně nechám na Vlkodlakovi a Praze |
|
Návrat nahoru |
|
|
borovec
Založen: 16. 01. 2008 Příspěvky: 218 Bydliště: Tržek u Litomyšle
|
Zaslal: čt 10. září 2009 19:36 |
|
|
Mě asi manžel nepustí a se mnou nemůže jet,to by asi zhebnul.Zatím nevím.Ale ocenila jsem váš nápad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|