Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka ZR Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlkodlak

Založen: 16. 03. 2007 Příspěvky: 1886 Bydliště: Praha, Böhmen
|
Zaslal: út 01. září 2009 2:43 |
 |
|
Ale no toto?! Vždyť tam není nic vidět!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pantáta Čestný člen

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1584 Bydliště: Praha 6 - Dejvice
|
Zaslal: út 01. září 2009 7:14 |
 |
|
Liška ametstová - konkrétně třeba v okolí Těchobuzi, kde jsem byl minulý týden, jich roste víc než lišek obecných. Místy je hojná, jinde nerostre vůbec.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka ZR Anonymní
|
Zaslal: út 01. září 2009 12:19 |
 |
|
Omlouval jsem se za nekvalitní foťák..Omlouivám se ještě jednou..Mám obyč amatérský canon za 5000korun...fotky jsou hrozné...Ale díky.Zkusím fotit mobilem, toto je opravdu přišerné
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: út 01. září 2009 13:08 |
 |
|
Mobilem to asi lepší nebude. Jde asi spíše o to lépe fotku zpracovat, je to nějaké malé a v nějakém bílém okolí ...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
seekorka
|
Zaslal: út 01. září 2009 21:11 |
 |
|
vidim to na zmensovani jen vyrezu fotky, resp. oznaceni celeho objektu v malovani, pak zmenit velikost, cca 25% tak i tak. A tim padem je tam ten bilej, nevycentrovanej ram.
Fura lidi tak dela fotky. Protoze nevi, ze ta bila tam nepatri.
Jirko, urco by stacilo treba jen 50%. I oko neodbornika (moje ) to oceni. Taky skoro nic nevidim.
A mobil nepomuze, to ten fotacek za 5000 je lepsi
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st 02. září 2009 3:30 |
 |
|
Každý dělá, co umí..U mě by bylo asi nejlepší, zanechat focení hub a nechat můj aušusfoťák na focení momentek při rodinných oslavách Bohužel, dělám bakalářskou práci s tématem hub, a hodilo by se mě, kdyby mi někdo tu a tam někdy pohohl s určením Ale i tak, díky, budu se snažit, a omlouvám se, ještě jednou Mám tu ještě asi 5 druhů, s čím bych chtěl pomoci (určit), tak ještě možná budu otravovat Ale i už tedko, díky, jste hodní ne jako na autorecenzích.cz apod
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 02. září 2009 7:38 |
 |
|
rozhodně se nemáš za co omlouvat neb učení z nebe jak známo nepadají Každopádně zkus na úpravu fotek freeware zvaný IrFan pro začatečníka naprostá paráda! Snadná instalace, je česky, je zadarmo, každý ho umí, a téměř intuitivně se ovládá
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlkodlak

Založen: 16. 03. 2007 Příspěvky: 1886 Bydliště: Praha, Böhmen
|
Zaslal: čt 03. září 2009 17:12 |
 |
|
Též mohu doporučit FastStone Image Viewer. Irfan je takový divný na ovládání.
Fotky zmenši na 1024x768 nebo o něco menší velikost a ulož je v JPEG asi tak s 80% kvalitou. Limit pro upload je 200 kB, kdyby byla fotka moc velká, můžeš zkusit o něco menší kvalitu, raději než zmenšit velikost.
Pokud na fotce bude něco vidět, řada uživatelů ti s určením ráda pomůže.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|