Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Disnel
|
Zaslal: pá 04. listopadu 2005 14:43 Předmět: Tak tedy nejake foftky pro zacatek |
|
|
Zdar, tak nejake fotky do zacatku, vim, ze muchomurky foti kazdy, ale jsou hezke.
A jeste jeden obrazek, at sem nedavam jenom muchomurku
|
|
Návrat nahoru |
|
|
blbek58 Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 4 Bydliště: Kladno-Mimoň-Praha
|
Zaslal: pá 04. listopadu 2005 15:09 |
|
|
No, a jelikoz tohle vlakno melo byt o fotografovani hub, tak podotkneme, ze ta hadovka ma vcelku dobre chycenou hloubku ostrosti, ze ?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Disnel
|
Zaslal: pá 04. listopadu 2005 15:25 |
|
|
Je to focene na makro rezim, ten tu hloubku zvlada lepe .. jinak je ten digitalni kompakt v tomhle dost naprd, ale do zrcadlovky investovat nebudu, to je zase trochu drahe
Fotky jsem vystavil jinde a sem je jenom prilinkoval, narvat je primo do fora tez neumim.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
blbek58 Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 4 Bydliště: Kladno-Mimoň-Praha
|
Zaslal: pá 04. listopadu 2005 15:33 |
|
|
Mozna skoda toho svetleho mista na pozadi. Z mych chabych zkusenosti mi plyne ze je dobre nemit velke rozdily mezi tmavou a svetlou na jedne fotce - cim levnejsi fotak tim vice na to dbat ))
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Disnel
|
Zaslal: pá 04. listopadu 2005 15:36 |
|
|
To je mozna pravda. Ten fotak neni az takovy klump, ale je to proste digitalni kompakt, to rika lecos Vasek.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Tonda Houba Anonymní
|
Zaslal: so 05. listopadu 2005 10:02 Předmět: Vypuštění kontrolního chrousta... |
|
|
...už zaregistrovat se (pokud se mi to vůbec zdařilo), mi dalo zabrat . Já na techniku moc nejsem. Teď ještě jen zjistit, jak se připojují fotky a jak velké. Poraďte mi někdo díky...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka Kohl Site Admin
|
Zaslal: so 05. listopadu 2005 10:10 Předmět: fotky |
|
|
Ahoj Tondo
Z těma fotkama je zatim problém. Zatim se sem daji zaslat jen pokud je máš uložený někde na webu - img.http adresa fotky img. -. Bob na tom usilovně pracuje aby se dali posílat klasickym způsobem.
Na velikosti nezáleží ale nemá cenu posílat velký plachty optimální se mi zatim zdá 640*480.
Boletus
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Tonda Houba Anonymní
|
Zaslal: so 05. listopadu 2005 10:35 Předmět: Od Tondy... |
|
|
...Bolete, budu se ptát jako dítě, ale vy všichni máte pod jménem údaje o založení adt. Já jsem jako anonymní a vypadá to jako že se sám za sebe stydím. Asi jsem něco při registraci opomenul označit, ale všechno jsem o sobě uvedl. Můžu to nějak opravit? Nebo to tam můžeš udělat za mne? ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka Kohl Site Admin
|
Zaslal: so 05. listopadu 2005 12:28 |
|
|
Tondo zřejmě neproběhla správně registrace. Po úspěšné registraci ti má přijít e-mail s odkazem na který musíš kliknout tím se registrace dokončí.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pepa Čestný člen
|
Zaslal: út 08. listopadu 2005 14:29 |
|
|
Tak já to taky vyzkouším. Doufám že jsem se v tolika tlačítkách zorientoval dobře. Mám pocit Bobe, že to možná bude někomu dělat potíže a dokonce i odradí.
Ještě zkusím nějaké foto. A to mě nejde.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: út 08. listopadu 2005 14:34 |
|
|
Tlačítka nahoře buď vyzkoušejte nebo ignorujte Kousek nad tlačitkem Náhled a Odeslat je tlačítko Připojit soubor a tak ho můžete připojit podobně jako jinde a navíc k němu můžete dát popisek = rozhodně to není těžké. A Pepo, pokud chces připojit cely tvuj adresář, tak neni problém
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pepa Čestný člen
|
Zaslal: st 09. listopadu 2005 9:11 |
|
|
Bob napsal: |
Tlačítka nahoře buď vyzkoušejte nebo ignorujte Kousek nad tlačitkem Náhled a Odeslat je tlačítko Připojit soubor a tak ho můžete připojit podobně jako jinde a navíc k němu můžete dát popisek = rozhodně to není těžké. A Pepo, pokud chces připojit cely tvuj adresář, tak neni problém |
Bobe dík za radu zkusím to.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pepa Čestný člen
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bob Site Admin
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 09. listopadu 2005 9:47 |
|
|
Pepo !!!!!!! Krásnej kousek a krásná fotka !!! Nechceš vytvořit stránku pro atlas?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pepa Čestný člen
|
Zaslal: st 09. listopadu 2005 14:16 |
|
|
Bob napsal: |
Pepo !!!!!!! Krásnej kousek a krásná fotka !!! Nechceš vytvořit stránku pro atlas? |
Už se stalo. Pepa
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|