Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Tak tedy nejake foftky pro zacatek
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Disnel

PříspěvekZaslal: pá 04. listopadu 2005 14:43
  Předmět: Tak tedy nejake foftky pro zacatek
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zdar, tak nejake fotky do zacatku, vim, ze muchomurky foti kazdy, ale jsou hezke.

A jeste jeden obrazek, at sem nedavam jenom muchomurku Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
blbek58
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 04. listopadu 2005 15:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No, a jelikoz tohle vlakno melo byt o fotografovani hub, tak podotkneme, ze ta hadovka ma vcelku dobre chycenou hloubku ostrosti, ze ? Shocked Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Disnel

PříspěvekZaslal: pá 04. listopadu 2005 15:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Je to focene na makro rezim, ten tu hloubku zvlada lepe .. jinak je ten digitalni kompakt v tomhle dost naprd, ale do zrcadlovky investovat nebudu, to je zase trochu drahe Sad

Fotky jsem vystavil jinde a sem je jenom prilinkoval, narvat je primo do fora tez neumim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
blbek58
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 04. listopadu 2005 15:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mozna skoda toho svetleho mista na pozadi. Z mych chabych zkusenosti mi plyne ze je dobre nemit velke rozdily mezi tmavou a svetlou na jedne fotce - cim levnejsi fotak tim vice na to dbat Wink))
Disnel

PříspěvekZaslal: pá 04. listopadu 2005 15:36 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To je mozna pravda. Ten fotak neni az takovy klump, ale je to proste digitalni kompakt, to rika lecos Wink Vasek.
Tonda Houba
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 05. listopadu 2005 10:02
  Předmět: Vypuštění kontrolního chrousta...

...už zaregistrovat se (pokud se mi to vůbec zdařilo), mi dalo zabrat Sad . Já na techniku moc nejsem. Teď ještě jen zjistit, jak se připojují fotky a jak velké. Poraďte mi někdo Embarassed díky...
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 05. listopadu 2005 10:10
  Předmět: fotky

Ahoj Tondo
Z těma fotkama je zatim problém. Zatim se sem daji zaslat jen pokud je máš uložený někde na webu - img.http adresa fotky img. -. Bob na tom usilovně pracuje aby se dali posílat klasickym způsobem.
Na velikosti nezáleží ale nemá cenu posílat velký plachty optimální se mi zatim zdá 640*480.
Boletus
Tonda Houba
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 05. listopadu 2005 10:35
  Předmět: Od Tondy...

...Bolete, budu se ptát jako dítě, ale vy všichni máte pod jménem údaje o založení adt. Já jsem jako anonymní a vypadá to jako že se sám za sebe stydím. Asi jsem něco při registraci opomenul označit, ale všechno jsem o sobě uvedl. Můžu to nějak opravit? Nebo to tam můžeš udělat za mne? Confused ...
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 05. listopadu 2005 12:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tondo zřejmě neproběhla správně registrace. Po úspěšné registraci ti má přijít e-mail s odkazem na který musíš kliknout tím se registrace dokončí.
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 08. listopadu 2005 14:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak já to taky vyzkouším. Doufám že jsem se v tolika tlačítkách zorientoval dobře. Mám pocit Bobe, že to možná bude někomu dělat potíže a dokonce i odradí.
Ještě zkusím nějaké foto. A to mě nejde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 08. listopadu 2005 14:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tlačítka nahoře buď vyzkoušejte nebo ignorujte Wink Kousek nad tlačitkem Náhled a Odeslat je tlačítko Připojit soubor a tak ho můžete připojit podobně jako jinde a navíc k němu můžete dát popisek = rozhodně to není těžké. A Pepo, pokud chces připojit cely tvuj adresář, tak neni problém Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 09. listopadu 2005 9:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bob napsal:
Tlačítka nahoře buď vyzkoušejte nebo ignorujte Wink Kousek nad tlačitkem Náhled a Odeslat je tlačítko Připojit soubor a tak ho můžete připojit podobně jako jinde a navíc k němu můžete dát popisek = rozhodně to není těžké. A Pepo, pokud chces připojit cely tvuj adresář, tak neni problém Wink

Bobe dík za radu zkusím to.
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 09. listopadu 2005 9:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak zkouším tu fotku na podruhé
Fungujeto. Bobe chválím Tvou práci.

Trsnatec obrovský - Meripilus giganteus1.jpg
Trsnatec obrovský - Meripilus giganteus1.jpg
   145.99 kB  
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 09. listopadu 2005 9:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pepo !!!!!!! Krásnej kousek a krásná fotka !!! Nechceš vytvořit stránku pro atlas?
Pepa
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 09. listopadu 2005 14:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bob napsal:
Pepo !!!!!!! Krásnej kousek a krásná fotka !!! Nechceš vytvořit stránku pro atlas?

Už se stalo. Pepa
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Fotoradna - Fotíme houby a upravujeme obrázky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru