Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
je to hlenka?
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
šklíba

PříspěvekZaslal: ne 03. dubna 2011 23:04
  Předmět: je to hlenka?
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dobrý večer,
mohli byste mi poradit, je-li to hlenka anebo něco jiného?
Lokalita: okolí Slatinic na Hané, údolí potoka, strom netuším (je tam spousta mrtvých bezů + tento druh, možná topol, ale bez listí to prostě nepoznám). Podloží podle geomapy tvoří slepence a sedimenty.

182.2 kB    
img_3256_r.jpg
   img_3256_r.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne 03. dubna 2011 23:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hmm a z téhle fotky se taky nedá nic poznat...
mat60
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 04. dubna 2011 8:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Těžko říct, z fotky toho moc vidět není. Asi spíše ne. Něco trochu podobného jsem předevčerem viděl a po delším přemýšlení mi z toho vyšla zaschlá žabí vajíčka Very Happy.

Naposledy upravil mat60 dne po 04. dubna 2011 12:57, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
šklíba_
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 04. dubna 2011 10:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 04. dubna 2011 8:02 mat60 napsal:
...Něco trochu podobného jsem předevčerem viděl a po delším přemýšlení mi z toho vyšla zaschlá žabí vajíčka.

Sice jsem ještě neviděla žábu šplhat po kmeni metr nad zemí, ale v zájmu zachování rodu je možné všecko. Very Happy

Napadlo mne, že z toho mizerného popisu se asi nebude dát nic poznat. Snad časem dám lepší - na těch mrtvých bezech tam rostlo pár jidášovo uší, tak je chci za nějaký čas zajet okouknout, jestli se nenamnožily (jestli tam ale ten prales ještě bude, vypadalo to celkem čerstvě prořezané).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Určovna - Vše okolo určování hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru